BLOG PIBG-SMSB

Thursday, 30 May 2013

Lapuran Terkini - SMS Banting

LATEST UPDATES - BLOG SMS BANTING


1. Sumbangan PIBG dan Kecemerlangan 2013


Kepada semua ibubapa dan penjaga ,

Untuk tujuan perlaksanaan aktiviti PIBG dan program kecemerlangan pelajar sesi 2013 ini, Ahli Jawatankuasa PIBG bersetuju dan telah memutuskan bahawa pembayaran sumbangan tersebut adalah sepertimana yang tertera dalam surat edaran berikut.

Kerjasama semua amat dihatgai dan didahului dengan ribuan terima kasih2. Sumbangan Untuk Menaik Taraf SurauAssalamualaikum wm wbt dan salam sejahtera kepada semua ibubapa dan penjaga

Alhamdulillah usaha berterusan masih digerakkan untuk menaik taraf kemudahan sekolah dan asrama khususnya surau bagi kegunaan pelajar. Selesai menaiktaraf ruang solat sekeliling serambi surau dan juga tempat wuduk lelaki dan perempuan, usaha terkini adalah menambah ruang solat khusus untuk perempuan. Penambahan tersebut melibat kerja memasang bumbung dan lantai simen di ruang belakang surau bagi membolehkan semua pelajar mengerjakan solat berjemaah di surau menjelang Ramadan tidak lama lagi.

Justeru itu sumbangan dari semua pihak amat dialu-alukan demi manfaat bersama. Disertakan lampiran surat untuk maklumat semua pihak. Semoga usaha murni ini akan menjadi bekalan akhirat buat kita semua.
Ruang belakang surau yang bakal dinaik taraf
Sumbangan wang tunai / cek boleh disalurkan ke

Tabung Kebajikan Surau SM Sains Banting

1274010057764 - No akaun Bank IslamSebarang transaksi perlu dimaklumkan kepada En Yusanizan bin Shafie di talian 019 2161055 untuk rekod


PIBG-SMSB 2013

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow fb PIBG SMS Banting

Fb Like with Facepile

Like ANAK SMS

COMMENTS (LIVE)

BLOG PIBG-SMSB FEEDS

BLOG PIBG-SMSB ACTIVITY FEEDS

Blog SMS BANTING - Activity Feeds

BARISAN KITA - DOA DAN RESTU BUAT PERWIRA NEGARA DI PERBATASAN - OPS DAULAT (Lahad Datu, Sabah)